MENU
« Back

Novi Datum

Dragi naši gosti,

sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da će se premijerno izdanje večere u bijelom Le Diner en Blanc održati 10.06.2017 u 19 sati. Druženje koje smo svi s nestrpljenjem iščekivali, a koje smo zbog vremenskih neprilika bili primorani otkazati, održat će se u elegantnoj i ugodnoj atmosferi, a sigurni smo da će nas ovaj put vrijeme poslužiti te da ćete s večere ponijeti najljepše uspomene na druženje, uživanje u odličnoj hrani te na ples i zabavu.

Napomena: Ukoliko ste kao lokaciju polaska odabrali Trg Josipa bana Jelačića Vaša lokacija za polazak je sada Zagrebački Glavni kolodvor.

Ukoliko Vam novi datum održavanja večere ne odgovara ili ste spriječeni sudjelovati, molimo Vas da se najkasnije do 02. lipnja javite putem e-mail adrese zagreb@dinerenblanc.com radi dogovora oko povrata novca za kupljene ulaznice.

S obzirom na to da se datum večere promijenio, ponovno se otvaraju i prijave za večeru tako da se svi zainteresirani još uvijek stignu registrirati na službenoj stranici Le Dîner en Blanc i kupiti svoju ulaznicu.

Zahvaljujemo Vam na razumijevanju i strpljenju te se veselimo zajedničkom druženju 10. lipnja!

Više informacija nalazi se na službenoj web stranici zagreb.dinerenblanc.com te službenom Facebook i Instagram profilu.Diner en Blanc Zagreb 2017

Leave a Comment

Login
Please log to your Member account to write on the wall:

Forgot your password?
Not a member yet? Register


Le Dîner en Blanc
Zagreb
In:
Days
Hours
Min.
Sec

Facebook feed

Contact Form

If you wish to attend, or would like more information about an event in a specific city, please write directly to the city, by using its name, followed by @dinerenblanc.com (i.e. newyork@dinerenblanc.com)

If you wish to organize a Dîner en Blanc® in your city, please click on the "Organize an Event" link at the bottom of the home page to fill out the appropriate application form.

Thank You!

.


Partner Contact Form
Formulaire de contact (presse)
Volunteer as leader