MENU
« Povratak / Nazad

Diner en Blanc - Novi datum Rujan

Dragi naši prijatelji,

s velikim žaljenjem vas ovime obavještavamo kako se datum održavanja premijernog izdanja najelegantnijeg piknika u bijelom Le Diner en Blanc (dalje u tekstu: Događanje) prebacuje na rujan. Bliži se ljeto i sve aktivnosti se polako sele na Jadran, a nakon što su nas vremenske neprilike primorale da otkažemo prvi termin u svibnju, novi datum u lipnju na žalost ne odgovara većini ljudi koji bi željeli sudjelovati u Događanju i koji su već kupili svoje ulaznice. Iz tog smo se razloga odlučili Događanje odgoditi za rujan, kada će se svi vratiti s godišnjih odmora i kada će biti puni entuzijazma za druženje s nama.

Ovim putem se neiskrenije ispričavamo zbog bilo kakvih neugodnosti izazvanih uslijed promjene datuma, te molimo sve goste kojima novi termin u rujnu neće odgovarati da se najkasnije jave na e-mail adresu zagreb@dinerenblanc.com, radi dogovora oko refundiranja troškova za ulaznice i cjelokupni iznos potrošen na našem Online store-u. Svi oni koji su tražili povrat novca za ulaznice i za sve što je kupljeno na Online store-u, jer im 10. lipnja nije odgovarao, a odgovara im termin u rujnu, mogu se također javiti do 14. lipnja.

S obzirom na to da je datum večere promijenjen, ponovno se otvaraju i prijave za registracije za događanje, tako da se svi zainteresirani još uvijek stignu registrirati na službenoj stranici Le Dîner en Blanc i kupiti svoju ulaznicu.

Zahvaljujemo vam na razumijevanju i strpljenju.

Vaši domaćini,

Le Dîner en Blanc – Zagreb tim

Tihana Barišić, Joe Bašić, Katrina Nikšić i Branimir Karačić

Više informacija nalazi se na službenoj web stranici zagreb.dinerenblanc.com

Ostavite komentar

Prijavi se
Molimo ulogirajte se na vaš članski račun kako biste pisali po zidu:

Zaboravili ste lozinku?
Niste član? Registrirajte se


Le Dîner en Blanc
Zagreb
U:
Dani
Sati
Min.
Sek.

Online dućan

Kontaktni obrazac
Kontaktni Obrazac Partnera
Formulaire de contact (presse)
Volontiraj kao vođa