MENU
« Back

Le Dîner en Blanc premijerno u Zagrebu 2020. godine

Le Dîner en Blanc, kojeg su 1988. godine u Parizu pokrenuli François Pasquier i nekolicina prijatelja, postao je svjetski hedonistički fenomen. U lipnju 2018., Le Dîner en Blanc de Paris obilježio je svoju 30. godišnjicu. Na proslavi ovog povijesnog trenutka, na Esplanade des Invalides okupilo se rekordnih 17.000 gostiju iz Pariza i cijeloga svijeta.

Danas se Le Dîner en Blanc održava na godišnjoj bazi u preko 80 gradova i 30 zemalja, s preko 130.000 novih prijatelja eventa diljem svijeta. Svaki event vode predani lokalni organizatori, pravi zaljubljenici u koncept, koji su pokazali veliku želju dovesti Le Dîner en Blanc u svoj grad i pokazati vlastite vještine i talente, uz poštivanje temeljnih vrijednosti eventa.

Uz Pariz, New York, Montreal, Washington DC, Sydney, Buenos Aires i Vilnius, Zagreb će 2020. godine s ponosom organizirati svoj prvi Le Dîner en Blanc! Ekipa se sastoji od sljedećih predanih domaćina: Aleksandra Đermanović, Ana Mirko, Dina Zastavniković, Ines Azapović i Sonja Šlat, koje dobro poznaju sve tajne svijeta organizacije evenata!

Ukoliko želite postati dio povijesti i imati šansu sudjelovati u ovoj velikoj premijeri, predbilježite se za listu čekanja na kartici Registrirajte se. Svakako obavijestite svoje prijatelje i pozovite ih!

Zagrebe, presretni smo što vam možemo poželjeti dobrodošlicu u našu svjetsku obitelj! Želimo vam puno sreće s pripremama i nezaboravan prvi event.

Međunarodni tim Dîner en Blanc

Leave a Comment

Login
Please log to your Member account to write on the wall:

Forgot your password?
Not a member yet? Register


Le Dîner en Blanc
Zagreb
In:
Days
Hours
Min.
Sec

Facebook feed

Partner Contact Form
Volunteer as leader